Stínící Baldachýn BCD pro dvojlůžko

Vyrobeno ze stříbrno-bavlněné tkaniny s účinností stínění 42 dB při 1 GHz. Obdélníkový tvar pro jednolůžka. Šířka: 220 cm, hloubka: 220 cm, výška: 220 cm. Tento výrobek s elektricky vodivým povrchem musí být uzemněn. Textilie na míru nelze vracet.  …

23200 

Vyrobeno ze stříbrno-bavlněné tkaniny s účinností stínění 42 dB při 1 GHz. Obdélníkový tvar pro jednolůžka. Šířka: 220 cm, hloubka: 220 cm, výška: 220 cm. Tento výrobek s elektricky vodivým povrchem musí být uzemněn. Textilie na míru nelze vracet.

 

Varianty látek, ze kterých lze ušít baldachýn.

Stínící baldachýn BCx

Bude vyroben ze stříbrno-bavlněné tkaniny Silvercotton s účinností stínění 42 dB při 1 GHz. Tento výrobek s elektricky vodivým povrchem musí být uzemněn.

Stínící baldachýn BDx

Bude vyroben z tkaniny Silver-Tulle s velmi vysokou účinností stínění 48 dB při 1 GHz. Tento výrobek s elektricky vodivým povrchem musí být uzemněn.

Stínící baldachýn BVx

Bude vyroben z látky od firmy Swiss Shield ze Švýcarska Voile s okem neviditelnými vlákny s účinností stínění 38 dB při 1 GHz. Tento výrobek nemusí být uzemněn. Příjemná průhlednost materiálu.

Stínící baldachýn BNx

Bude vyroben z látky od firmy Swiss Shield ze Švýcarska z biobavlny Naturell s okem neviditelnými vlákny s účinností stínění 40 dB při 1 GHz. Tento výrobek nemusí být uzemněn.

 

Formy:

Pyramidové jednolůžko: Pro rychlou montáž nebo pro jednolůžka do šířky 100 cm. Šířka. Rozměry (tolerance +/- 5 %): Obvod spodního lemu 1150 cm, výška 240 cm. Vchod: skrz překrývajícím se otvorem. Montáž: Zavěšení pomocí vnitřního kruhu přes bod na stropě. Rozsah dodávky: Baldachýn, upevňovací materiál, kruh – 100 cm.

 

Box pro manželskou postel: Velkorysý pocit prostoru pro samostatná lůžka, jednolůžka do šířky 220 cm. Rozměry (+/- 5 % tolerance): Šířka 220 cm, hloubka 220 cm, výška 220 cm. Vstup: Dva překrývající se otvory. Instalace: Zavěšení – čtyři body na stropě. Pro stabilizaci lze použít tyče (nejsou součástí dodávky), které lze vložit do výstupků všitých do horní části. Rozsah dodávky: Baldachýn, upevňovací materiál.

Textilie na míru nelze vracet.

Pokyny pro péči

  • Šetrné praní na 30 °C výhradně s našimi pracími prostředky TEXCARE.
  • Žehlit bez páry na stupeň 1
  • Sušení v sušičce při nízké teplotě
  • Nebělit
  • Nečistěte chemicky

Uzemnění

Výrobek označený s uzemněním (s elektricky vodivým povrchem) musí být uzemněn začleněním do funkčního vyrovnání potenciálu (FPA). Vhodné komponenty naleznete v části “Uzemnění”.

Stínění

Tento výrobek stíní vysokofrekvenční elektromagnetická pole. Pokud není uvedeno jinak, platí uvedené hodnoty dB pro frekvenci 1 GHz. Měření od 600 MHz do 40 GHz podle norem ASTM D4935-10 nebo IEEE Std 299-2006.

Výrobek s elektricky vodivým povrchem stíní i nízkofrekvenční střídavá elektrická pole.

Připraveno na 5G

Některé společnosti nabízejí “speciální” stínicí produkty pro 5G. Tento výrobek stíní frekvence 5G i bez další reklamy! Na všech schématech stínění najdete dva šedé pruhy se spektry frekvencí 5G FR1 (600 MHz – 6 GHz) a FR2 (24 GHz – 40 GHz).

Další produkty

Stínící Baldachýn

Stínící Baldachýn BND Naturell pro dvojlůžko

Vyrobeno z látky od firmy Swiss Shield ze Švýcarska z…

42925 

Stínící Baldachýn BVD Voille pro dvojlůžko

Vyrobeno z látky od firmy Swiss Shield ze Švýcarska s…

47925 

Stínící Baldachýn BVP v tvaru pyramidy Voille

Vyrobeno z látky od firmy Swiss Shield ze Švýcarska s…

30425 

Stínící Baldachýn BTE

Stínící Baldachýn BTE Silver Tulle – pro jednolůžko – 48dB!

Vyrobeno z tkaniny Silver-Tulle s velmi vysokou účinností stínění 48…

33320 

Stínící Baldachýn BDT

Stínící Baldachýn BDT Silver Tulle – pro dvojlůžko – 48dB!

Vyrobeno z tkaniny Silver-Tulle s velmi vysokou účinností stínění 48…

43440 

Stínící podložka pod baldachýn – jednolůžko

Tento výrobek je určen pro stínění baldachýnů zespodu s účinností…

3720 

Stínící podložka pod baldachýn – dvojlůžko

Tento výrobek je určen pro stínění baldachýnů zespodu s účinností…

6750 

Stínící Baldachýn BCP v tvaru pyramidy

Vyrobeno ze stříbrno-bavlněné tkaniny s účinností stínění 42 dB při…

18140