Speciální fólie pro odstínění magnetického pole – 80×21

M6L-82 (80cm x 21cm) je stínicí deska pro stínění nízkofrekvenčních magnetických polí, který je z obou stran trvale chráněna před vlivy prostředí laminovací fólií. Řada M6L proto vydrží mnoho, např. na plochých střechách nebo pod podlahovými konstrukcemi. Jednovrstvé zpracování má…

1175 

M6L-82 (80cm x 21cm) je stínicí deska pro stínění nízkofrekvenčních magnetických polí, který je z obou stran trvale chráněna před vlivy prostředí laminovací fólií. Řada M6L proto vydrží mnoho, např. na plochých střechách nebo pod podlahovými konstrukcemi.

Jednovrstvé zpracování má nejlepší poměr cena/výkon; pro vyšší hustoty magnetického toku je třeba použít více vrstev. U tohoto výrobku jsme zkombinovali 6 ultratenkých stínicích fólií, protože několik tenkých vrstev poskytuje lepší stínění než jedna.

Vhodné pro malé plochy v domácím prostředí i pro velké plochy ve stavebnictví, obchodu nebo průmyslu. Lze ji také použít v široké škále aplikací v automobilech, elektromobilech, dodávkách, obytných automobilech a karavanech.

Rozměry: 80 x 21 cm (stínící část)
Tloušťka: 0,5 mm (s přesahem 0,7 mm)
Stínění magnetického pole (třífázové 50 Hz): Jednovrstvé 20 dB (89,4 %), dvouvrstvé 26 dB (94,8 %), třívrstvé 30 dB (96,9 %), čtyřvrstvé 33 dB (97,7 %).
Stínění magnetické pole (jednofázové 50 Hz): Jednovrstvé 18 dB (87 %), dvouvrstvé 23 dB (93,1 %), třívrstvé 27 dB (95,4 %), čtyřvrstvé 29 dB (96,6 %).
Stínění magnetickéo pole (statické): Stínění stejnosměrných spotřebičů, zemního magnetického pole, permanentního magnetu se pohybuje od 15 % (jednovrstvé) do 58 % (čtyřvrstvé).
Minimální poloměr ohybu: 20 cm

Zpracování
Řadu M6L lze stříhat kvalitními nůžkami!  Stříhané hrany jsou ostré jako nůž a musí být ihned po přestřižení chráněny, např. textilní páskou! Při práci používejte rukavice odolné proti pořezání! Pokládku panelů je lepší naplánovat tak, abyste ji nemuseli stříhat! U větších ploch stěn dbejte na to, aby desky tvořily parozábranu. Zpracování pomocí lepidla: Vyberte si lepidlo, které dokáže laminovací fólii PET (polyetylentereftalát) slepit. Existují montážní lepidla s vysokou viskozitou např. pro pevné podklady nebo flexibilní plastová lepidla pro lepení např. pod koberce v autě. Postupujte podle pokynů výrobce lepidla. Aplikace pomocí sponkovačky nebo hřebíkovačky: Pokud je podklad vhodný, doporučujeme použít elektrickou sponkovačku nebo hřebíkovačku. Pro jednu vrstvu včetně přesahu postačí elektrická sponkovačka střední cenové kategorie, pro dvě a více vrstev budete potřebovat profesionální sponkovačku. Povrch se musí překrývat alespoň o 2 cm. Instalace více vrstev: Vždy instalujte panely odstupňovaně, plochy by měly překrývat případné přesahy pod sebou.

 

Další produkty

Stínící látka 43×40 cm na Wi-Fi, mobilní telefon

Volně střižená stínící látkovina na domácí Wi-Fi, mobilní telefon a…

430 

Armovací tkanina

Armovací tkanina

Armovací síť jako univerzální standardní výrobek (např. v ETICS, zapuštěná,…

275 

Aplikační set na fólie

Aplikační set na fólie

Aplikační set na fólie obsahuje - lepící a vyrovánací stěrku,…

1200 

Fólie na okna

Fólie na okna – šířka 152 cm

Samolepicí speciální fólie pro stínění vysokofrekvenčních elektromagnetických polí (HF). Okenní…

4700 

Látka na závěsy šedá – 800 Kč/m2

Kvalitní tkanina určená pro stínění vysokofrekvenčních a nízkofrektvenčních polí. Typické…

1200 

Látka na závěsy šedá/stříbrná – 800 Kč/m2

Kvalitní tkanina určená pro stínění vysokofrekvenčních a nízkofrektvenčních polí. Typické…

1200 

Stínící tapeta HNG 80

Stínící tapeta  je standardní produkt pro různé aplikace, např. jako…

495 

Průhledná záclonovina VOILE™ – 1396 Kč/m2

VOILE od Swiss-Shield® je transparentní tkanina určená pro stínění vysokofrekvenčních…

3490